Indretning

Projekt - Hotelindretning 


Vi arbejder p.t på et indretningsforslag til 9 forskellige værelser, møderum, foyer, gangarealer, lounge, restaurant. Projekter bliver med danske designklassikere - møbler og lamper.


Vi lægger snart en PDF fil ud på projektet.  

Hotelindretning


Der findes mange fine begreber og analyser vedr. hotelindretning. Vi løser det mere enkelt for dig. For os handler det om (præcis som i alt andet arkitektur og design) at funktion og æstetik går op i en helhed. Så vi behøver ikke space management-modeller, men går til sagen med det samme.

Vi anvender vores ret unikke sammensætning af erfaring fra møbelbranchen, snedkerfaget, underviser i indretning og materialer - og det kreative krydsfelt, som kvinde og mand og arkitekt ægtepar.Vi giver din indretning både funktionalitet og æstetik og kan rådgive dig om alle elementer herunder møbler, belysning, farvevalg, gulve, indbyggede løsninger.


Da vi både er indretningsarkitekter og bygningsarkitekt, kan vi samtidig rådgive dig om konstruktioner, akustik, installationer, i det hele taget de evt. ting, som er vigtige ift. dit indretningsprojekt.


Vi har gennem 20 år fået stor erfaring med alle materialer og elementer, som indgår i en indretning. Så vi tillader os, at kalde os meget vidende og passionerede fagfolk.


En indretningsopgave kan løses enten ved et kundebesøg, hvor vi mundtlig rådgiver dig eller ved, at vi laver et materiale til dig i form af enten billeder, materialeprøver, tegninger i 2D og/eller 3D - du sammensætter helt løsningen sammen med os - så vi hjælper dig på den bedste måde.