Indretning

Se flere eksempler på vores projekter


Køkken design


Drømmer du om nyt køkken - enten som selvstændig opgave eller i dit byggeprojekt - kan vi tegne det for dig.


Vi har et fint samarbejde med flere køkkenproducenter, som i mange tilfælde bringes med i processen efter at vi har designet form, placering og materialer.

Et køkkenfirma kan være nyttig til, at du fysisk kan se skuffeinddeling, udtrækssystemer, evt. motorer på låger eller skuffer, de materialer vi anbefaler - og hårde hvidevarer.


De mange køkkenfirmaer tegner også køkkener - det vi gør til forskel er, at vi ofte integrere køkkenet i konstruktioner og husets arkitekturog tager meget stort hensyn til hele husets stil og din øvrige indretning.


Hvilket fabrikat eller producent du vælger, holder vi os uafhængige af - vi rådgiver dig udelukkende for, at finde frem til det du finder bedst i funktion og i hvilken prisklasse du ønsker.


Så drømmer du om noget meget gennemtænkt, funktionelt og æstetik, er vi klar til at hjælpe dig og tegne og designe dit køkken.DuPont™ Corian®

Til modernistik byggeri passer Corian materialet rigtig smukt med vores design og streg - vi har derfor lavet projekter med firmaet Stil & Form, som er specialister med den ægte DuPont™ Corian®


Læs mere og besøg hjemmesiden til Stil & Form www.stil-form.dk