Indretning

Se flere eksempler på vores projekter


Nybyggeri


Drømmer du om, at bygge et unikt hus - så få en dialog med os

- vi tegner det hus, som passer til din grund, dine ønsker og behov.


Som bygningsarkitekt og indretningsarkitekter - tegner vi dit hus og indretter det. Vi tegner det hele - køkken, badeværelser, møblering, lysplan, udvælger alle materialevalg, så alt er gennemtænkt og en funktionel og æstetisk helhed.


Moderne arkitektur


Vi har en passion for modernistisk arkitektur - som lidt paradoksalt stadig kaldes moderne, da stilarten, modernismen, er helt tilbage fra starten af det 20 århundrede. Se bl.a. arkitektur tegnet af Mies van der Rohe, Le Corbusier og Walter Gropius - Bauhausskolen Tyskland eller nogle af Arne Jacobsens smukke værker i Nordsjælland.


Stilarten har kendetegnene, vandrette linjer, vinduesbånd, hjørnevinduer, store hele vinduesflader fra gulv til loft - detaljer og udsmykning, er renset væk og fremstår med stor enkelhed. Citat: 'Less is more'


Vores arkitektur og streg er kendetegnede ved, at et hus skal gøres os nysgerrige og ikke "bare" være en firkant. Vi mener forskydninger, og begrebet rum differentiering, er arkitektoniske kvaliteter, som er med til at gøre et hus spændende og smukt.


Hvis du ønsker at få tegnet et moderne, unikt hus, foregår processen helt overordnet sådan, at vi aftaler et møde, hvor vi laver en besigtigelse af din grund.

Vi gennemgår dine ønsker og budget og afstemmer stil, forløb og en tidsramme.


Herefter laves et skitseforslag, som danner grundlag for den efterfølgende optegning, myndighedsbehandling og projektering.


At bruge en arkitekt eller indretningsarkitekt, kræver tillid, da det ofte er en stor investering.Vi holder meget af, at vi typisk får en lang og tillidsfuld relation med vores kunder. Vi vil gerne yde dig en høj service og professionel rådgivning baseret på mange års erfaring.


- Vi vil gerne gøre processen i dit projekt enkelt for dig, og kan hjælpe dig med det hele.