"arkitekt" "tegnestue" " villa" "tegnestuen arkitekten"

Tegnestuen 

Arkitekten
Indretningsarkitekter

Bygningsarkitekt MAAVestergade 30, Strib

5500 Middelfart

Tlf. 64 40 14 64Lille tegnestue - stor erfaring


Vi er et arkitekt ægtepar, som fra vores lille tegnestue i Strib har specialiseret os i byggeri og indretning til private.

Vi værdsætter den tætte dialog med dig, som ønsker et unikt arkitekttegnet hus, indretning eller kombinationen af begge dele, som er vores primære arbejde.


At bruge en arkitekt eller indretningsarkitekt, kræver tillid, da det ofte er en stor investering.

Vi holder meget af, at vi typisk får en lang og tillidsfuld relation med vores kunder. Vi vil gerne yde dig en høj service og en professionel rådgivning baseret på mange års erfaring.


- Vi vil gerne gøre processen i dit projekt enkelt for dig, og kan hjælpe dig med det hele. Læs på denne side, hvad vi tilbyder og lidt om os.Byggeri og indretning til private


Vi kan tegne dit hus, indrette det og hjælpe med alle materialevalg. Du sammensætter sammen med os, i hvilket omfang du ønsker vi skal hjælpe dig gennem dit projekt. 


Vi følger altid vores projekter og står for myndighedsbehandling, byggetilladelse, færdigmelding og løbende dialog med både bygherren og de håndværkere og entreprenører, som udføre vores projekter.

Der er i vores arbejde også koordinering og møder med landinspektør, ingeniør, geotekniker og tilsynsførende - overordnet ønsker vi, at gøre projektet så enkelt, som muligt for dig som bygherre. Så du kan nøjes med, at kommunikere med os igennem hele forløbet.


Byggeri til private


- nybyggeri, tilbygning og ombygning


- rådgivning

- skitseprojekt

- myndighedsbehandling / byggetilladelse

- projektering

- myndighedsbehandling / færdigmelding


Indretning til private

- møblering

- belysning

- farver

- køkken, bad, bryggers og garderobe


- materialevalg

- gulve

- vægdekoration

- gardiner

- mv.


Tegnestuen Arkitekten

Tegnestuen Arkitekten

Tegnestuen Arkitekten

Tegnestuen Arkitekten

Indretning 


Vi anvender vores ret unikke sammensætning af erfaring fra møbelbranchen, snedkerfaget, underviser i indretning og materialer - og det kreative krydsfelt, som kvinde og mand og arkitekt ægtepar.

Vi giver din indretning både funktionalitet og æstetik og kan rådgive dig om alle elementer i en bolig herunder møbler, belysning, farvevalg, gulve, indbyggede løsninger med pejse eller lys mv.


Da vi både er indretningsarkitekter og bygningsarkitekt kan vi samtidig rådgive dig om konstruktioner, akustik, installationer i det hele taget de evt. ting, som er vigtige ift. dit indretningsprojekt.    


En indretningsopgave kan løses enten ved et kundebesøg, hvor vi mundtlig rådgiver dig eller ved, at vi laver et materiale til dig i form af enten billeder, materialeprøver, tegninger i 2D og/eller 3D - du sammensætter helt løsningen sammen med os - så vi hjælper dig på den bedste måde.


Vi elsker vores arbejde - og har den tilgang, at en indretning ikke behøver, at blive analyseret og svunget meget højt op, som i nogle boligprogrammer fra TV. Det handler ganske enkelt om, at undgå fixe ideer, som ikke passer ind i helheden og at ramme en stil, som passer til dine behov - og som er smukt i boligens samlede udtryk og funktion.


 


Byggeri og indretning til erhverv


Vi kan tegne erhvervsbygninger og showrooms. Såfremt byggeriet er meget stort (>1000 m2) og kræver et omfattende projektering materiale, vil vi overlade denne fase til et større ingeniørfirma. Da det overstiger vores kapacitet og forsikring.


Vi følger altid vores projekter og står for myndighedsbehandling, byggetilladelse, færdigmelding og løbende dialog med både bygherren og de håndværkere og entreprenører, som udføre vores projekter.

Der er i vores arbejde også koordinering og møder med landinspektør, ingeniør, geotekniker og tilsynsførende - overordnet ønsker vi, at gøre projektet så enkelt, som muligt for dig som bygherre. Så du kan nøjes med, at kommunikere med os igennem hele forløbet.


Byggeri til erhverv


- nybyggeri, tilbygning og ombygning


- rådgivning

- skitseprojekt

- myndighedsbehandling / byggetilladelse

- projektering

- myndighedsbehandling / færdigmelding


Indretning til erhverv

- møblering

- belysning

- farver


- materialevalg

- gulve

- vægdekoration

- gardiner

- mv.


Showroom design


Tegnestuen Arkitekten

Tegnestuen Arkitekten

Tegnestuen Arkitekten

Tegnestuen Arkitekten

Rådgivning vedr. boligkøb og boligsalg


Inden du køber bolig

Vi kan hjælpe dig med rådgivning og værdiansættelse på ombygning og tilbygning inden du køber et hus. Evt. suppleret med en skitse på, hvordan huset kan transformeres eller tilbygges. Vi giver dig tryghed, vished og et økonomisk overblik på de ændringer du drømmer om inden du køber.

 


Gør din bolig klar til salg

Skal din bolig sælges og er det svært, at tiltrække købere. Kan vi hjælpe med, at rykke lidt rundt på tingene, style din bolig så den fremstår bedst muligt. Evt. suppleret med 3D skitser som giver køber en tydelig fornemmelse af, hvad der kan gøres for, at opfylde deres drømme og behov. Tips og idéer

En idé eller en løsning behøver ikke altid, at være omfattet af tegnearbejde 

eller mange timer. Vi kommer gerne ud til dig på et kundebesøg.

 


Inden du køber møbler

- møbler er ofte en dyr investering. Vi har 20 års erfaring med alle materialer, sammensætning og ved, hvad du skal vælge så det afstemmes med dine forventninger. 

Vi hjælper dig gerne med rådgivning om stof, læder, træ mv. indhenter prøver og tilbud fra møbelforretninger. Du kan læse om vores mange årige erfaring fra møbelbranchen i de efterfølgende afsnit. 
 


Arkitekt ægtepar

Vi er Brigitta og Jesper Henriksen ægteparret bag tegnestuen Arkitekten i det smukke Strib ved Lillebælt. Vi er begge indretningsarkitekter og Jesper er samtidig også uddannet bygnings-arkitekt.

Sammen har vi siden 2014 forenet bygnings-arkitektur og indretning i vores  arbejde, hvor vi har specialiseret os i opgaver til private.   

Inden vi udlevede vores drøm om, at arbejde sammen i vores egen tegnestue, har vi udover mange års erfaring fra indretnings- og arkitekt-firmaer; også erfaring fra snedkerfaget, møbel-branchen, som dekoratør, messedesign, som underviser i indretning og møbler, stilarter, materialer, konstruktioner mm.

Vi elsker at arbejde sammen og supplere hinanden. Vi har hver vores styrke. Brigitta er funktionalist, som tænker enormt praktisk – Jesper er ekstrem æstetiker og detalje orienteret.


Kombinationen giver os en optimal måde til, at kunne indfri vores ideal om god arkitektur. For os er det selvfølgelig ambitionen, at skabe smuk arkitektur og indretning – gøre dit hus til det smukkeste på vejen eller imponere alle dine gæster med ny indretning, men det er ikke nok, at det ser fantastisk ud – for os skal det fungere, være logisk, praktisk og give dig glæde og være en god investering.

 

Mange starter med at få tegnet et hus, derefter skulle i gang med at indrette det, så vælge alle materialer, belysning, møbler, køkken, gardiner, farver etc. og hver gang skulle tale med en ny aktør. 

Vores arbejde kombinerer den proces på en gang – og det har en dobbelt glæde for os. Dels glæder vi os over, at kunne gøre processen for vores kunder så enkel som mulig. Dels er det hele vores idé og ambitions grundlag for tegnestuen, at kunne både tegne, indrette, møblere et hus på én gang - gøre det komplet og færdigt.


Vi har lært meget af hinanden - og som ægtepar giver det meget glæde og morskab, at undervise og overdrage viden til hinanden.

Udover, at Jesper er uddannet bygningsarkitekt, så er han samtidig opvokset i snedkerfaget og møbelbranchen, hvor han startede med at blive uddannet. Jespers drøm om at indrette og skabe rum startede allerede her – ”jeg blev hurtigt døbt den vanvittige omflytter, fordi jeg var så opslugt af, at indrette og finde den helt rigtige løsning. Ofte gik jeg en hel nat og dekorerede og flyttede rundt”.

 

Tiden fra møbelbranchen gav Jesper en unik viden om materialer, vedligeholdelse, tekstiler, læder og al historien om de klassiske Danske og internationale møbler. "Et særligt minde fra den periode er fra 1998, hvor jeg lavede en meget stor Hans J. Wegner udstilling i Ry. Jeg besøgte Wegner privat i Gentofte og drak kaffe med den verdens berømte møbelarkitekt.


- jeg var usvigelig heldig at have en chef i Ry som gjorde mig til et omvandrende lektion om møbler, konstruktioner og materialer - nu er jeg ved at videreformidle min viden til Brigitta.

Vi elsker at arbejde sammen og kritisk analysere os frem til løsningen, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere helhed. Ofte konkluderer vi, at visse designs, er det vi internt kalder et ”mandedesign” f.eks. et armatur, en ovn eller en anden brugsgenstand, som godt kan være smuk, men ekstrem irriterende, at rengøre og i vores øjne mangler funktionaliteten. ”Design og arkitektur er gudskelov meget individuelt – vi er blot glade for, at arbejde sammen som kvinde og mand, da vi mener, at det optimere vores arbejde med detaljerne – og er med til, at indfri vores målsætning om, at god arkitektur og godt design, er når brugerne kan træde ind og glædes ved brugen af arkitekturen - ikke udelukkende glædes ved synet af arkitekturen.

 

 

 

DuPont™ Corian®

Vi tegner også køkkener og badeværelser - både som selvstændige opgaver og næsten altid i projekter, hvor vi tegner dit hus.


Til modernistik byggeri passer Corian materialet rigtig smukt med vores design og streg - vi har derfor lavet projekter med firmaet Stil & Form, som er specialister med den ægte DuPont™ Corian®


Corian® består af 1/3 akryl og 2/3 bauxit (aluminiumhydroxid) og er derfor et helt lukket materiale, hvilket gør Corian® til en af de mest hygiejniske materialer der findes på markedet. Det meste kan tørres væk med en klud, mens vanskelige pletter kan fjernes med en 3M svamp eller helt fint sandpapir.

Corian® bordplader har en flot og varm overflade med et silkeagtigt og eksklusivt udtryk. Med en slidstærk og robust overflade er Corian® let at renholde. Desuden er Corian® støjdæmpende - noget som gør Corian® til et fornuftigt valg i et rum, hvor familien ofte samles.


Læs mere og besøg hjemmesiden til Stil & Form www.stil-form.dk

 

Kundebesøg


Få os ud til dig og book et kundebesøg. 

Vi tilbyder landsdækkende besøg. Vi er beliggende midt i landet i Strib ved Lillebælt. 


Et kundebesøg koster 1.500 kr + kørsel