Indretning

Materialevalg i byggeopgaver


I modsætning til mange byggefirmaer skal du hos os ikke selv forholde dig til en masse materialevalg, valgmuligheder ud fra standardiserede løsninger på kvaliteter og farver. Du behøver ikke at holde styr på alle de materialer, dit hus skal indeholde - det gør vi for dig og vi holder af, at gøre det enkelt for dig.


Kunsten er formentligt ikke, at vælge f.eks. det gulvmateriale du bedst kan lide, men kunstner er, at sammensætte alle materialerne så de passer i en helhed og at de valgte materialer afspejler dine forventninger til vedligeholdelse og udseende - og det elsker vi at hjælpe dig med.


Mange glemmer at inddrage møbler i materialevalg - men det handler om at tænke på det færdige interiør i sin helhed.

I en indledende dialog afstemmer vi de største materialer og laver evt. en ønskeliste baseret på, hvilket udtryk og stil du drømmer om. Vi vender herunder også møblering og belysning, hvilke ting du sikkert allerede har, som du gerne vil inddrage i indretningen.


I vores bygge- og indretningsprojekter laver vi en materialemappe, som er en oversigt til dig, hvor du kan se alle materialer og 3D illustrationer fra alle rum, hvad projektet indeholder og hvad der specifikt bedes priser på.

Det suppleres med materialeprøver eller en oversigt over hvor du fysisk kan se eller afprøve det valgte.


Materialevalg som selvstændig rådgivning


Vores arbejde omfatter også løsninger og rådgivning uden tegnearbejde.

Har du et ønske til nyt materialevalg eller noget interiør, kommer vi gerne ud til dig og finder den flotteste og bedste løsning.