Indretning

Velkommen til Arkitekten


Vi er Brigitta og Jesper Henriksen, et arkitekt ægtepar som er indretningsarkitekter og bygningsarkitekt MAA med 20 års erfaring. Med udgangspunkt fra vores arkitektfirma i Strib ved Lillebælt skaber vi løsninger og rådgivning inden for byggeri og indretningsopgaver.


Vi brænder for at gøre det enkelt for dig at træffe de helt rigtige materialevalg i dine byggeopgaver. Hos os behøver du ikke selv at forholde dig til en lang række valgmuligheder ud fra standardiserede løsninger på kvaliteter og farver. Vi står klar til at tage styringen, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig - at skabe dit drømmehjem.


Materialevalg er en kunst i sig selv. Det er ikke blot et spørgsmål om at vælge dine favorit gulve eller vægfarver, men om at sammensætte alle materialerne på en måde, der skaber en harmonisk helhed og samtidig reflekterer dine ønsker til vedligeholdelse, budget og æstetik. Netop denne udfordring elsker vi at tage op, og vores ekspertise ligger netop i at hjælpe dig med at finde de optimale materialer, der opfylder dine behov og skaber det udtryk og stil, du drømmer om.


Materialevalg


Mange glemmer at inddrage møblerne i materialevalget, men vi ser det som afgørende for et vellykket resultat, at tænke på det færdige interiør som en helhed. Derfor starter vi altid med en indledende dialog, hvor vi sammen med dig afstemmer de største materialer og laver en ønskeliste baseret på, hvilket udtryk og stil du drømmer om at skabe. Vi vender herunder også møblering og belysning, og vi tager højde for de ting, du sikkert allerede har, og som du gerne vil inddrage i indretningen.


Som en del af vores større byggeprojekter udarbejder vi en omfattende materiale mappe, der giver dig en klar og visuel oversigt over alle udvalgte materialer. Du får adgang til 3D illustrationer fra alle rum, så du kan få et realistisk indblik i, hvordan dit projekt vil se ud. Materiale mappen gør det enkelt for dig at forstå, hvad projektet indebærer, og giver dig mulighed for at se og afprøve de valgte materialer fysisk, inden vi går videre til den endelige udførelse. En materiale mappe er samtidig afgørende for, at prissætte byggeriet - da hver håndværker skal vide præcis, hvad projektet skal indeholde og hvad de nøjagtigt skal give priser på. Hvis et projekt skal sendes i udbud, er dette også helt nødvendigt for at sammenligne priserne.

Materialevalg


Vi tilbyder også selvstændig rådgivning, hvor vi kommer ud til dig og finder den flotteste og bedste løsninger til nyt materialevalg eller indretningsprojekter. Så uanset størrelse og omfang vil vi gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige materiale, farve eller nye element i dit interiør.


Vi er her for at forenkle din vej til valg af materialer og indretning, uanset om det er til dit byggeprojekt eller som en individuel opgave. Vi bruger vores lange erfaring fra både bygge- og indretningsprojekter, herunder også vores mange årige erfaring med design af bl.a. køkkener, badeværelser, garderober, specialdesignede løsninger med lys, pejse eller et unikt fremstillet møbel. Jesper har derudover mere end 20 års praktisk erfaring fra møbel- og snedkerfaget og har blandt andet undervist i indretning, møbler og materialelære, herunder læder, træ, tekstil mv.


Ofte er spørgsmålet, hvordan vi kan forstå, hvad der er det rette valg – for det kan være en udfordring at visualisere, inden det fysiske værk er skabt. Jesper plejer at sige, at der er meget han ikke kan, men vi er begunstiget med evnen til at forestille os bygninger og indretninger før de tager form. Med vores 20 års erfaring og daglige arbejde i branchen besidder vi denne unikke evne.


Relaterede søgninger