Indretning

Se flere eksempler på vores projekter


Indretning


Vi laver både indretning til private og erhverv, hvor vi kan hjælpe dig med alle former for indretning, uanset opgavens omfang.


Vi anvender vores ret unikke sammensætning af erfaring fra møbelbranchen, snedkerfaget, underviser i indretning og materialer - og det kreative krydsfelt, som kvinde og mand og arkitekt ægtepar.

Vi giver din indretning både funktionalitet og æstetik og kan rådgive dig om alle elementer i en bolig herunder møbler, belysning, farvevalg, gulve, indbyggede løsninger med pejse eller lys mv.


Da vi både er indretningsarkitekter og bygningsarkitekt, kan vi samtidig rådgive dig om konstruktioner, akustik, installationer, i det hele taget de evt. ting, som er vigtige ift. dit indretningsprojekt.


Vi har gennem 20 år fået stor erfaring med alle materialer og elementer, som indgår i en bolig og i indretninger. Så vi tillader os, at kalde os meget vidende og passionerede fagfolk.


Ud over at hjælpe med møblering og alle former for materialevalg, tegner vi bl.a. køkkener, badeværelser, indbyggede skabe, indbygget lys og vi elsker at give elementer en dobbeltfunktion og gennemtænke alle detaljer.


I vores byggeprojekter, er indretning altid en del af vores arbejde, da en bolig ikke kun skal være æstetisk, men også have stor funktionalitet - så vi tegner ikke kun et hus - vi indretter det også.


En indretningsopgave kan løses enten ved et kundebesøg, hvor vi mundtlig rådgiver dig, eller udføre et materiale til dig i form af enten billeder, materialeprøver, tegninger i 2D og/eller 3D - du sammensætter hele løsningen sammen med os - så vi hjælper dig på den bedste måde.Vi elsker vores arbejde - og har den tilgang, at en indretning ikke behøver at blive analyseret og svunget meget højt op, som i nogle boligprogrammer fra TV. Det handler ganske enkelt om, at undgå fixe ideer, som ikke passer ind i helheden og at ramme en stil, som passer til dine behov - og som er smukt i boligens samlede udtryk og funktion.