Indretning

Ombygning

Velkommen til Arkitekten


Vi er Brigitta og Jesper Henriksen, et arkitekt ægtepar som er indretningsarkitekter og bygningsarkitekt MAA med 20 års erfaring. Med udgangspunkt fra vores arkitektfirma i Strib ved Lillebælt skaber vi løsninger og rådgivning inden for byggeri og indretningsopgaver.


Trænger din bolig til fornyelse eller skal vi nytænke din ruminddeling uden, at boligen skal udvides - så kan en ombygning være løsningen. En ombygning kan være en fantastisk måde, at få en helt ny optimeret løsning og udtryk i de eksisterende rammer. Såfremt der ikke ændres på de ydre rammer af boligen, sættes f.eks. en kvist på taget eller væsentlige udvendige ændringer - så kræver en ombygning ofte ikke myndighedsbehandling eller byggetilladelse.


Vi har gennem årene lavet mange ombygningsprojekter, som har givet os stor erfaring med at omdanne og nytænke boliger eller erhvervsbygninger.
Ombygning


Vi indleder hvert projekt med et indledende møde, hvor vi tager os tid til at stille og roligt tale med dig om dine tanker og budget.

Vi lytter til dig og rådgiver dig om, hvad vi som fagpersoner mener er den rigtige løsning for ombygningen, hvilken stil der passer til dig og hvilke behov og ønsker du har til, at omforme rummene og indretningen.

Vi bruger vores boliger på en meget anderledes måde end tidligere - køkken/alrummet har gennem mange år været et centralt rum, børneværelser er blevet væsentlig større, den mere åbne planløsning med mere lys og fleksibilitet har fået stort indpas - så drømmer du om en planløsning, som gør din bolig mere nutidig - så kan vi løse det for dig.


Er din bolig ældre evt. bevaringsværdig, vil vi løse det med en respektfuld modernisering, som bevarer boligens originalitet.

Ift. bærende konstruktioner/vægge osv. kan vi rådgive dig om løsningen.


Hvis du drømmer om en mere radikal forvandling af dit hus, kan vi også hjælpe dig med at tegne en ombygning, der transformerer og ændrer det eksisterende hus i den stil, du ønsker. Dette er en oplagt mulighed, hvis det eksisterende hus er grundlæggende godt og solidt, da det kan være mere ressource effektivt at ombygge, frem for at rive ned og starte forfra.

Ombygning


Når du vælger os til at tegne din ombygning, følger processen et enkelt og veldefineret forløb. Vi indleder med et møde, hvor vi drøfter dine behov og ønsker. Samtidig vil vi informere dig om de forskellige faser i opgaven, herunder økonomi, stilvalg og projektomfang. Ved behov kan vi også foretage en besigtigelse af din grund og dit eksisterende hus.

Herefter udarbejder vi et skitseforslag, som danner grundlag for den efterfølgende tegning, og projektering og i nogle tilfælde myndigheds-behandling, hvis ændringerne kræver ny registrering i (Bygnings- og Boligregistret) BBR eller der f.eks. ændres på vindues placering, størrelse på vinduer og herunder på flugtveje.


Inden vi begynder at tegne på et byggeprojekt undersøger vi al lovgivning herunder lokal- og Kommuneplaner, evt. servitutter, højdegrænse og andre lovkrav. Dette gør vi for at sikre dig i, at det vi præsenterer i et skitseforslag reelt kan realiseres.


Vi forstår, at det at involvere en arkitekt eller indretningsarkitekt ofte er en stor investering, der kræver tillid. Derfor lægger vi vægt på at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder. Vores mange års erfaring giver os mulighed for at tilbyde professionel rådgivning og en høj service gennem hele processen.

Relaterede søgninger

unsplash