Indretning

Tilbygning

Velkommen til Arkitekten


Vi er Brigitta og Jesper Henriksen, et arkitekt ægtepar som er indretningsarkitekter og bygningsarkitekt MAA med 20 års erfaring. Med udgangspunkt fra vores arkitektfirma i Strib ved Lillebælt skaber vi løsninger og rådgivning inden for byggeri og indretningsopgaver.


Vi har stor erfaring med tilbygninger, hvor vi med stor entusiasme hjælper dig med at realisere din drøm om en udvidelse af dit hus. Som et ægtepar med kombineret ekspertise inden for bygningsarkitektur og indretningsarkitektur, står vi klar til at tegne en tilbygning, der ikke blot passer til det eksisterende hus, men også til din grund, ønsker og behov.


Vores tilgang til tilbygninger er præget af en enkel filosofi - tilbygningen skal integreres harmonisk med det eksisterende hus.

Vi ønsker, at tilbygningen ikke skal kunne ses som et fremmed element, men derimod kan forenes naturligt med husets karakteristika og stil.


Selvom nogle vælger at eksperimentere med kontrasterende stilarter i tilbygninger, mener vi, at det mest vellykkede resultat opnås, når tilbygningen fletter sig harmonisk ind med det eksisterende. Denne tilgang resulterer både i en elegant helhed og er en bedre investering på lang sigt når huset engang skal sælges.

Tilbygning


Når vi tegner tilbygninger, inddrager vi både bygningsarkitektur og indretningsarkitektur. Det betyder, at vi ikke blot tegner selve tilbygningen, men også tager os af indretningen - køkken, badeværelser, møblering, lysplan og materialevalg. Vi sørger for, at alt er gennemtænkt, så tilbygningen ikke blot er funktionel, men også æstetisk tiltalende og skaber en harmonisk helhed.


En tilbygning kan være den ideelle løsning, hvis du mangler plads eller ønsker at gøre dit hus mere spændende, attraktivt og funktionelt. Vi arbejder ud fra overbevisningen om, at tilbygningen skal tilføre værdi til dit hus uden at dominere det eksisterende udtryk. Vores erfaring med at skabe tilbygninger, kan give dig mulighed for nye rum og funktioner, samtidig med at de bliver en naturlig del af det eksisterende hus.


Hvis du drømmer om en mere radikal forvandling af dit hus, kan vi også hjælpe dig med at tegne en tilbygning, der transformerer og ændrer det eksisterende hus i den stil, du ønsker. Dette er en oplagt mulighed, hvis det eksisterende hus er grundlæggende godt og solidt, da det kan være mere ressource effektivt at ombygge og tilføje nyt, frem for at rive ned og starte forfra.

Tilbygning


Når du vælger os til at tegne din tilbygning, følger processen et enkelt og veldefineret forløb. Vi indleder med et møde, hvor vi drøfter dine behov og ønsker. Samtidig vil vi informere dig om de forskellige faser i opgaven, herunder økonomi, stilvalg og projektomfang. Ved behov kan vi også foretage en besigtigelse af din grund og dit eksisterende hus.


Herefter udarbejder vi et skitseforslag, som danner grundlag for den efterfølgende optegning, myndighedsbehandling og projektering.


Inden vi begynder at tegne på et byggeprojekt undersøger vi al lovgivning herunder bebyggelsesprocent, lokal- og Kommuneplaner, evt. servitutter, højdegrænse og andre lovkrav. Dette gør vi for at sikre dig i, at det vi præsenterer i et skitseforslag reelt kan realiseres.


Vi forstår, at det at involvere en arkitekt eller indretningsarkitekt ofte er en stor investering, der kræver tillid. Derfor lægger vi vægt på at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer med vores kunder.


Vores mange års erfaring giver os mulighed for at tilbyde professionel rådgivning og en høj service gennem hele processen.

Relaterede søgninger